Gepost op

Welkom op onze gastenboek

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar feedback van klanten op onze producten of diensten. Dus wanneer u een opmerking, een leuke mededeling, een verzoek of een vraag heeft schroom dan niet en reageer met een berichtje of neem contact met ons op via de email of telefoon. Want uw mening telt!

Eén gedachte over “Welkom op onze gastenboek

  1. Goede morgen,
    Mijn goede vriend Lucas van Chateau Maresque heeft jullie web site met mij gedeeld. Mijn naam is Lucienne Beijer. Ik ben woonachtig in Nieuw Zeeland en bezit daar een wijngaard, en wel in het meest zuidelijke wijn gebied ter wereld – Alexandra, Central Otago. Dat maakt het groeien van druiven een uitdaging. We produceren Pinot Noir, Pinot Rosé, Pinot Gris en Gewürztraminer. In Nieuw Zeeland hebben we all een paar awards gekregen, voor onze wijnen. Wellicht is er plaats voor NZ wines met een Nederlandse twist in jullie winkel.
    Vriendelijke groeten
    Lucienne Beijer – Immigrant’s Vineyard – http://www.immigrantsvineyard.co.nz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *